Kennismaking

IeKaa, Praktijk voor GZ-psychologie werd opgericht door Ingrid Keulers, GZ-psycholoog in april 2013. Het is dan ook een jonge, kleine praktijk in hartje Sittard. Gelegen naast de stadsschouwburg ligt de praktijk op loopafstand van zowel het station als het centrum van Sittard. Jij als cliƫnt met jouw hulpvraag staat er voorop. Aansluitend op je vraag bekijken we samen welk soort behandeling/begeleiding het beste bij je/jullie past. Neem contact op om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen om te zien of je met jouw vraag op de juiste plek bent!

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, richting biologische psychologie/ontwikkelingspsychologie. In de jaren erna heb ik op diverse plekken gewerkt: in de jeugdhulpverlening, het speciaal onderwijs, de kinder- en jeugd GGZ en verslavingszorg. Ook heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond, evenals de cursussen EMDR en schematherapie. Als GZ-psycholoog sta ik vermeld in het BIG-register van de overheid (nr. 39914218625). Tevens ben ik lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Naast GZ-psycholoog ben ik al vele jaren turntrainster, hetgeen ik met veel plezier doe. Trainen en coachen van (jonge) sporters op wedstrijdniveau vraagt niet alleen kennis van de (turn)sport, maar ook veel kennis op psychisch vlak. Vandaar ook mijn interesse in de combinatie: psychologie en (top)sport.

identiteit/persoonlijkheid
EMDR/traumaverwerking
Kort lontje/emotieregulatie
ADHD
Angst/stemming